Partners

BAUKE BAKHUIZEN (1974) heeft na zijn hbo-studie de makelaarsopleiding gevolgd. Na zijn studie is hij begonnen bij Arthur Andersen Real Estate Services (nu Deloitte). Na de periode bij Arthur Andersen is hij bij de vastgoedbeheerorganisatie M.O.G. Vastgoedmanagement gaan werken. Hierna volgden enkele jaren als zelfstandig adviseur, waarna hij in 2009 met Lakeman en Van Wetering de samenwerking 2Rocks Estate is begonnen.

PAUL C. LAKEMAN (1952) is vanaf 1978 tot en met 1995 makelaar te Baarn geweest bij Prins Makelaars. Tot 2005 was Paul lid van het managementteam van het beursgenoteerde vastgoedfonds Uni-Invest. Daarna is Paul samen met Bauke Bakhuizen aan de slag gegaan bij Hooge Raedt Asset Management B.V. als assetmanager vastgoed. Vanaf 2009 is hij betrokken bij 2Rocks Estate.

WOUTER VAN WETERING (1970) studeerde bouwkunde aan de hts te Haarlem en management, economie en recht aan de heao in Den Haag. Hij begon zijn loopbaan bij de vastgoedafdeling van de gemeente Den Haag. In 1999 is hij gaan werken bij Woningbeheer NV, aanvankelijk als senior adviseur en later als hoofd van de afdeling Advies. In 2003 is hij overgestapt naar Meeus Vastgoedmanagement, waar hij in februari 2004 toetrad tot het directieteam.